Om Deco Fine Jewelry

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@decofinejewelry.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Momsregistreringsnummer: SE9107133507.

Kontorsadress:
Kristianstadsgatan 3A
262 71 Ängelholm

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Upptäcker du fel i orderbekräftelsen vill vi att du kontaktar oss snarast via e-post till info@decofinejewelry.se.

Leverans

Våra normala leveranstider är 2-60 dagar. Under varje produkt hittar du information om hur lång leveranstid just den varan har. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) kontaktar du oss på e-postadress: info@decofinejewelry.se.

Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Betalning

I nuläget går det att betala med kort eller faktura via Klarna eller mot faktura som skickas till din e-post. 

Om din ringstorlek inte passar

Har du beställt ringen i fel storlek? Inom 14 dagar (från det att du fått din ring) hjälper vi dig med mindre storleksändringar utan kostnad. Detta gäller enbart storleksändringar på mindre än 1mm i omkrets. Du betalar enbart frakten till oss, vi bjuder på frakten tillbaka till dig. Behöver ringen större ändring än 1mm tillkommer en kostnad. Tvekar du över din storlek så hör av dig till oss för hjälp så kan du få prova ringen under produktionens gång. Vi hör alltid av oss till dig innan vi gör någon justering och hur mycket det kommer kosta.

Ångerrätt

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. 

Vid nyttjande av din ångerrätt:

Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet skickar du till oss på info@decofinejewelry.se. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt. Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss. Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur. Produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt. 

Ångerrätten gäller inte vid:

  • Specialtillverkad produkt, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål. T.ex smycken gjorda i din storlek, med dina val av metall, ädelstenar och gravyr.
  • Tjänster som har fullgjorts och där du uttryckligen har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt.

Reklamation och klagomål

Vi besiktigar alla produkter noggrant innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet. Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara. Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts. 

Hur går du tillväga vid reklamation?

Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till info@decofinejewelry.se där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. Om vi inte lyckas att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella fel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. 

Deco Fine Jewelry kan inte garantera att färgåtergivning i vår webbshop stämmer 100% överens med verkligheten. Dels beror det på att ädelstenar naturligt varierar i färg och dels kan det bero på färgåtergivningen i din webbläsare. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Forcemajeure

Vi ansvarar inte för förseningar orsakade av omständigheter som vi inte kunnat råda över såsom krig, eldsvåda, blixtnedslag, terroristattack, ändrad myndighetsbestämmelse, tekniska problem, fel i el-/tele-/dataförbindelser eller annan kommunikation. Dessa omständigheter skall utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder. Om någon sådan situation skulle uppstå informerar vi dig i början och i slutet av den aktuella situationen. Har omständigheten varat längre än två månader har både du och vi rätt att häva köpet med omedelbar verkan.

Ändringar i Köpvillkoren

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping